Interjú Bernáth János hallgatónkkal

„Annyi mindent tanultam a képzések során és annyira mélyült a tudásom, hogy a munkavégzésemkor még hitelesebb tudok lenni a mai napig.” - Bernáth János

Bernáth János független pénzügyi tanácsadó cégnél kezdte a pályafutását és folyamatosan olyan kihívásokkal találkozott, amelyeknek köszönthetően a pénzügyi szférában maradt.

Vidéki bankban kezdte pályafutását, ahol a ranglétrát végigjárva a pénzügyi ügyintéző pozíciótól egészen a befektetési szolgáltatási terület vezetéséig jutott el.

Később Budapestre költözött és egy alapkezelő back office elszámolására került, ahol rengeteg hasznos tudást szerzett. Azonban ezalatt az idő alatt végig érezte, hogy őt leginkább a sales terület érdekli és ennek köszönhetően csatlakozott jelenlegi munkahelyéhez, a Diófa Alapkezelőhöz, ahol privát bankárként dolgozik és ami – elmondása alapján – a pályafutásának legszebb időszaka jelenleg is.

Viszont fontosnak tartja az életen át tartó tanulást és többek között ennek köszönhetően négy évvel ezelőtt el is végezte a VAP – Vagyon, Alap, Portfólió képzésünket, de tudásszomja nem csillapodott így a fejlődési folyamatot a CEFA (EFFAS) - Befektetés-elemzői programmal folytatta, majd az Minősített Befektetési Tanácsadó képzéssel.

Az ismeretek bővítése mellett nem titkolt célja a pénzügyi szektorban való magasabb szint elérése, amiben úgy érzi, a nálunk kapott tudás és oklevelek sokat segítenek és segítettek.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet nézd meg az interjút és meríts ötletet János tapasztalataiból és javaslataiból!

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image