User Experience & User Interface

A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Kezdés: Bármikor jelentkezhet
Időtartam: 2 óra
Képzési forma: E-learning

Kérdésével keresse munkatársunkat!

Regős Teréz

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 714
E-mail: tregos@bankarkepzo.hu

A KÉPZÉS CÉLJA

Banki digitalizációs szakértő komplex képzési program egyik témaköre.

Mi is tulajdonképpen a UX, illetve a UI terület? Miért fontos ezekkel foglalkozni? Mit csinálnak az ezen a területen dolgozó szakemberek? Mi a hozzáadott értéke egy adott termékhez, avagy szolgáltatáshoz?

Ebben a kurzusban ehhez hasonló kérdésekre kaphatjuk meg a választ. Részletesen megismerkedünk a felhasználóbázis feltérképezésére és megismerésére használt eszközökkel, módszerekkel, illetve azzal, hogy utána ezen kutatás eredményeit miként lehet a gyakorlatba ültetni. Ezeket követően megismerkedünk a jelenlegi banki felhasználói felületek tervezésének aktuális trendjeivel is.

BETEKINTÉS AZ
E-LEARNINGBE


ux_1.jpg
ux_2.jpg
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online képzések esetén a hallgatónak kell azokat a technikai eszközöket/feltételeket biztosítania, amelyekkel a képzésben részt tud venni. A Bankárképző a jelentkező részére az online tanfolyamok, elearning képzések, illetve a tantermi képzések elearning elemei megtekintéséhez számítógépes eszközöket nem biztosít. A Bankárképző nem vállal felelősséget azért, hogy az általa közzétett technikai feltételeket a jelentkező nem tudja teljesíteni, vagy/és annak a jelentkező eszközei nem felelnek meg.

A képzés a Bankárképző e-learning felületén érhető el, amely a Moodle oktatási keretrendszer. A résztvevők részére ez a felület nagy szabadságot ad, amely segítségével térben és időben függetlenül tudnak tanulni és szabadon ismételni, rögzíteni az elhangzottakat. A keretrendszer használatához egy számítógépet vagy notebookot érdemes használni és a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk. A képzés megkezdése előtt a felület elérésének feltételeiről tájékoztató anyagot küldünk.

Big data alapjaiE-learning

Big data alapjai

Ügyfélakvizícióban és kockázatkezelésben alkalmazott big data megoldásokon keresztül mutatjuk be, mennyi lehetőség rejlik a big data alkalmazására a bankok számára.

Bármikor jelentkezhet
Personal Finance ManagementE-learning

Personal Finance Management

Szolgáltatói szempontból a PFM megoldásokkal személyre szabott ajánlatot adhatunk az ügyfélnek. Kihívások és ügyfélelvárások a bankokkal és Fintech cégekkel szemben.

Bármikor jelentkezhet

Tanfolyami információ


Tanfolyam dátuma Bármikor jelentkezhet
Ár 45 000Ft
Tanfolyam hossza 2 óra

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben:

Kovács Gergely

Szakmai felelős
E-mail: gkovacs@bankarkepzo.hu 

További, általános információért:

Regős Teréz

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 714
E-mail: tregos@bankarkepzo.hu

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image