Fulltext alt text

Dr. Tamás Gábor

IFUA Horváth & Partners Kft

Vezető tanácsadó / biztosítási szakértő

 

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem (ma Corvinus) információ-gazdálkodási szakán végeztem 1996-ban, ugyanitt később nemzetközi executive MBA diplomát szereztem. Doktori fokozatot 2023-ban az ELTE Történelemtudományok doktori iskolájában szereztem a magyarországi biztosításügy története témakörben summa cum laude minősítéssel.

Közel három évtizede dolgozom biztosítási területen. Előbb az Allianz Hungária Biztosítóban töltöttem be számos közép- és felsővezetői pozíciót,  majd több mint 10 éve az IFUA Horváth & Partners vezetési tanácsadó társaság biztosítás piaci szakértőjeként dolgozom. Ez alatt a három évtized alatt rengeteg oktatást tartottam biztosításüzemtan, biztosítási folyamatok és kontrolling témakörben, mindig nagyon szorosan igazodva az adott munkakör vagy tanácsadási projekt konkrét, napi gyakorlati igényeihez. 

Mélyen hiszek az elméleti tudás és az élő gyakorlati tapasztalat ötvözésének hatékonyságában, amely nem csak életszerűvé és azonnal hasznosíthatóvá, de könnyebben érthetővé és élményszerűvé is tudja tenni a tanulást a résztvevők számára. Oktatási gyakorlatomban igyekszem az elméleti tananyagot a mai magyar és nemzetközi gyakorlati példák mellett jól használható biztosítástörténeti analógiákkal is kiegészíteni, rámutatva a fejlődés és a kontinuitás tendenciáira.

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image