Fulltext alt text

Bódizs Kornél

Inhold Zrt. és SIGMA FAKTORING Zrt.

Vezérigazgató, a MAKISZ elnöke

Okleveles közgazdász, első diplomáját a Külkereskedelmi Főiskola Külgazdasági Szakán szerezte 2002-ben, majd tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán folytatta, ahol Vállalatfinanszírozás és Számvitel szakon szerzett másoddiplomát.

Pályáját 2001-ben az Eximbanknál kezdte. Ezt követően az MKB Banknál kockázatelemzőként dolgozott, majd a Raiffeisen Bankhoz került, ahol közel öt évig nagyvállalati hitelezéssel, valamint strukturált vállalati ügyletekkel (Trade and Commodity Finance) foglalkozott.

Szakmai jártasságát egy, jelzáloghitelezésre szakosított pénzügyi vállalkozás-alapítás és -felépítés is színesíti több, mint 10 éve pedig az Inhold Zrt.-t vezeti. A cég főként lakossági követelésvásárlásra szakosodott, de az aktív faktoring és a vállalati hitelezés szintén megtalálható a közel 100.000 db ügyletet kezelő faktorcég repertoárjában. Ezzel párhuzamosan 2016-ban a cégcsoport sikeresen akvirálta a hasonló területen működő, de főként közüzemi és távközlési követeléseket vásárló és kezelő SIGMA FAKTORING Zrt-t is, amelynek irányítását szintén Bódizs Kornél végzi.

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image