Monetáris ismeretek befektetőknek

Ismerje meg a gazdaság alapvető szereplőit, a fiskális és a monetáris politika eszközeit, a pénzteremtés módját, valamint az aktuális monetáris politika folyamatait, a jegybankok aktuális eszköztárát itthon és külföldön!

A KÉPZÉS RÉSZLETEI

Kezdés: Bármikor jelentkezhet
Időtartam: 12 óra
Képzési forma: E-learning

Kérdésével keresse munkatársunkat!

Révay Réka

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 742
E-mail: rrevay@bankarkepzo.hu

A KÉPZÉS CÉLJA

 A befektetéssel foglalkozó hallgatók a monetáris politika tervezésével, gyakorlatával kapcsolatos makroökonómiai ismeretekbe kapnak betekintést.

Megismerjük a gazdaság alapvető szereplőit, a fiskális és a monetáris politika eszközeit, a pénzteremtés módját, valamint az aktuális monetáris politika folyamatait, a jegybankok aktuális eszköztárát itthon és külföldön.

Elmagyarázzuk azokat a gazdasági szakkifejezéseket is, melyekkel feltehetőleg találkozott munkája során, azonban most a képzést követően pontosan ismerni és érteni fogja őket. Megismerkedünk az általános makroökonómiai gondolkodásmód alapjait képező modellekkel, ezt követően bemutatásra kerülnek az árfolyam-és kamatpolitikai döntésekhez kötődő legfontosabb elméleti állításokat.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online képzések esetén a hallgatónak kell azokat a technikai eszközöket/feltételeket biztosítania, amelyekkel a képzésben részt tud venni. A Bankárképző a jelentkező részére az online tanfolyamok, elearning képzések, illetve a tantermi képzések elearning elemei megtekintéséhez számítógépes eszközöket nem biztosít. A Bankárképző nem vállal felelősséget azért, hogy az általa közzétett technikai feltételeket a jelentkező nem tudja teljesíteni, vagy/és annak a jelentkező eszközei nem felelnek meg.

A képzés a Bankárképző e-learning felületén érhető el, amely a Moodle oktatási keretrendszer. A résztvevők részére ez a felület nagy szabadságot ad, amely segítségével térben és időben függetlenül tudnak tanulni és szabadon ismételni, rögzíteni az elhangzottakat. A keretrendszer használatához egy számítógépet vagy notebookot érdemes használni és a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk. A képzés megkezdése előtt a felület elérésének feltételeiről tájékoztató anyagot küldünk.

OKTATÓ

Tanfolyami információ


Tanfolyam dátuma Bármikor jelentkezhet
Ár 185 000 Ft + ÁFA
Tanfolyam hossza 12 óra

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Szakmai, tananyaggal kapcsolatos kérdésekben:

Pollák Zoltán

Szakmai felelős
E-mail: zpollak@bankarkepzo.hu 

További, általános információért:

Révay Réka

Ügyfélkapcsolati menedzser
Telefon: +36 1 2240 742
E-mail: rrevay@bankarkepzo.hu

Image

Szalag u. 19. 1011 Budapest

Központ: +36 1 22 40 700

Ne maradjon le aktuális programjainkról és különleges kedvezményeinkről sem!

Image